Info

Ukebrev uke 25

Uke 25

Alle disse uker som kom og gikk. Ikke visste vi at de var selve skoleåret 2018/19. Eller, det visste vi vel egentlig, men nå drar det seg sannelig mot slutten! Torsdag er siste skoledag, så etter det overlater vi den daglige driften av våre herlige elever til dere for noen uker.

Før den tid er det dog hele fire (!) skoledager igjen. Her kommer en kort oversikt over hva som skjer denne siste uken før ferien:

Meny:

Mandag: Ostehorn 

Tirsdag: Grillpølser 

Onsdag: Kjøttkaker med brunsaus

Torsdag: Fish and chips 


1. – 4. trinn:

 

Jeg kommer til å sende ut en individuell melding til foreldrene i 1. – 4. med hva jeg ønsker at dere skal ha med til skuespillet på avslutninga. Dersom dere ikke får melding, er det selvsagt intet spesielt jeg trenger at dere tar med.  

/Karolina


5. – 7. trinn:

Onsdag og torsdag blir rydde- og kosedager.

 

/Wendy

 


Idrettsdag

Hele mandag blir idrettsdag. Elevene må ha med seg: Gymklær, skift, varme klær/regnjakke, joggesko og håndklede.


Kvannbekksetra

På tirsdag skal vi opp i Kvannbekksetra. Der skal elevene få innføring i gamle måter å drive gardsbruk, samt hjelpe til på prosjektet «Rydd et kulturminne». Noe av det som skal gjøres er å hjelpe til med hesjing av gress, som senere faktisk skal spises av våre koselige heste-naboer.

Selv om det kan være sommerlig og fint på grenda, kan det være ganske kjølig i Fjellbygda. Derfor er det viktig at elevene har med seg varme klær og godt fottøy, gjerne støvler.


Fotografering

På onsdag kommer fotografen hit og skal forevige våre vakre åsyn. Jeg skal i alle fall pusse tenna ekstra nøye den morgenen. Se ellers vedlagt dokument.


Sommerfest

Se vedlagt invitasjon fra FAU. Dette er åpent for alle som føler en tilknytning til skolen vår!


Annet:

·      Noen har kanskje lagt merke til at Wendy har lagt seg litt ut i det siste. Det har sine naturlige årsaker, og fra høsten kommer hun til å være ute i fødsels- og mammapermisjon. Vi håper å kunne presentere vedkommende som skal steppe inn for henne allerede på sommerfesten på onsdag. Utover det vil staben forbli uendret.

·      Det begynner å bygge seg opp en dugelig samling med gjenglemte klær her. Jeg oppfordrer alle til å ta en grundig titt i gjenglemtboksen på onsdag.

·      Jeg håper forresten teaterturen var en trivelig affære. Med både teater og Eidsvoll kan vi trygt slå fast at barna har fått et solid påfyll på den kulturelle kapitalen.

God helg!

Yngve Skarpsno Westby
Rektor
Østre Trysil Montessoriskole
Telefon arb: 951 40 829

Ukebrev uke 24

Uke 24

God dag, og beklager et ukesbrev som kommer litt senere enn vanlig. Grunnen er at jeg har slitt litt med å bekrefte de tidspunktene som gjelder til fredagens teatertur, men det jeg har funnet ut av står å lese litt lenger ned i brevet. Ellers håper jeg alle har en aldeles strålende pinsehelg, og snart er klare til å gyve løs på innspurten av skoleåret!

Meny:

Mandag: 2. pinsedag.

Tirsdag: Kyllinggryte.

Onsdag: Brødskiver (grunnet kafé).

Torsdag: Gulrotsuppe med bagetter.

Fredag: Teatertur.

1. – 4. trinn:

 

Med så få arbeidsdager igjen vil vi bruke de to siste skoleukene til å bli ferdige med ting, rydde klasserommet og forberede oss til sommerfesten.

/Karolina

5. – 7. trinn:

Siden det var såpass mange «spesialdager» forrige uke, kommer vi til å bruke denne uken til å jobbe videre med de samme temaene.

 

På onsdag er det kafé (se vedlagt invitasjon/meny), så 5. trinn kommer til å få selvstendig arbeid, under oppsyn av Karolina og Yngve. 5. trinn kommer også til å være med på gym etter lunsj på onsdag.

 

/Wendy

 

Kafé

På onsdag er det årets siste ØTM-kafé. Invitasjonen ligger vedlagt.

 

TEATERTUR

Fredag 14. juni er det omsider duket for den etterlengtede teaterturen. Susanne blir med fra skolens side, og kommer til å ha ansvaret denne dagen.

 

07.30: Avreise fra Østby. Merk dere tidspunktet!

10.00: Omvisning og opplegg på Eidsvoll.

12.30: Avreise Eidsvoll (cirka-tid).

13.30: Ankomst Tigerstaden (cirka-tid).

18.00: Forestillingen begynner. Og da begynner den virkelig, så det er viktig å være på plass innen klokken 18.00. Dørene åpner 17.30. Sted: Trikkestallen, Torshovgt. 33

19.30: Avreise Oslo (cirka-tid).

22.30: Hjemme (cirka-tid).

 

Dersom du ikke skal være med på turen, må du avtale med en annen voksen som kan ha ansvar for barnet ditt. Det er for øvrig fortsatt noen billetter ledig.

 

Tiden mellom Eidsvoll og teaterforestilling disponerer det enkelte følget selv. Det er (enn så lenge) meldt greit vær, så kanskje det kan være fint med en liten tur gjennom Frognerparken, på operataket eller på Akershus Festning? En softis på Aker brygge?

 

Skolen ordner litt frukt til unga til bussturen ned. Øvrig bespisning må dere stå for selv, eventuelt avtale med den som har ansvar for barnet ditt.

 

Husk: Gode sko, adekvate klær, godt humør.

Yngve Skarpsno Westby
Rektor
Østre Trysil Montessoriskole
Telefon arb: 951 40 829

Ukebrev uke 23

Uke 23

Meny:

Mandag: Fløyelsgrøt.
Serveres med sukker, kanel og smør.

Tirsdag: Fiskegrateng.
Serveres med revne gulerøtter.

Onsdag: Amerikanske pannekaker.

Torsdag: Sopp- og risgryte.
Serveres med salat og nystekte pinnebrød.

Fredag: Taco.

1. – 4. trinn:

 

I denne lille uken har flere elever i 1. og 2. trinn startet/valgt tema til individuelle prosjekter, så disse kommer vi å jobbe med i neste uke. I 4. trinn er det flere som har gjort veldig gode prosjekter på papir og som nå jobber med å lage presentasjoner i Power Point.  I matte jobber 1. og 2. med dobling og halvering og så jobber vi litt med mattespill på iPad. 4. trinn jobber videre med desimaltall og måleenheter. Før 17.mai var det litt vanskelig å motivere barna til å jobbe med underholdningsinnslag, men nå har de mange ideer til underholdning på sommeravslutningen, så dette vil vi bruke en del tid på fremover.

Uteskolen på fredag vil være ved gapahuken hvor vi skal sette opp insektshotellene som de har laget i kunst og håndverk. De som vil får sykle til gapahuken, forutsatt at de har med sykkel og hjelm.

1. juni - 31. august pågår sommerles. Dette er helt frivillig å være med på, men det er en konkurranse med mål om å få barn til å lese mer og hvis man vil delta melder dere på barna deres på sommerles.no. Vi har sett på et 30 minutters live-show som var et lite kick-off for dette, og noen virket veldig interessert! For oss var det jo litt gøy å se Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes som er forfattere og illustratør til Detektivbyrå nummer 2.

5. – 7. trinn:

Neste uke blir det Tine-stafetten og Bli Kjent-dag for 7. trinn på tirsdag. Susanne blir med på denne dagen. Dagen etter (onsdag) skal 7. på skogsmuseumstur i Elverum. Vi tar bussen kl. 8:18. Bussen reiser tilbake kl. 13.30, så jeg tror 7. trinn er litt senere tilbake enn til vanlig.

 

På torsdag er det sykkeldag. Barna skal ha med seg sykkelen og hjelm. Eventuelt regnjakke. Vi skal sykle i Østby og ved Stangkjølvegen og spise mat ved gapahuken i skogen.

 

Det blir utegym for 5. og 6. trinn på tirsdag og 1.-4. trinn på onsdag.

 

I matematikken skal vi jobbe med tangrammer.

 

På onsdag den 29. mai startet Sommerles-aksjonen. Vi så på en livesending på youtube som forklarer hva barna skal gjøre når de deltar. Se på sommerles.no for mer info og meld dere på!

 

Overnattingen for 6.-7. trinn har vært kjempegøy! Det var koselig.

 

/Wendy

 

 

Annet:

* Elevrådet har ytret et ønske om nye sykkelstativ her på skolen. De gamle er etter sigende ufine mot sykkeldekkene, og de er en million år gamle. Minst.

 

Til alt hell samlet barna inn hele 1200 kroner (!) gjennom «Operasjon Havplast» i midten av mai, så nå er nye sykkelstativ kjøpt inn. Gjennom dette håper vi at barna både har erfart verdien av arbeid/innkjøp og at det nytter å ta opp saker i egnede fora.

 

* Det er fortsatt mulig å melde seg på til teaterturen. Send meg en e-post, så holder jeg av buss- og teaterbillett til deg.

 

GOD LANGHELG!

 

Yngve Skarpsno Westby
Rektor
Østre Trysil Montessoriskole
Telefon arb: 951 40 829

Ukebrev uke 22

Uke 22

Meny:

Mandag: Brødskiver

Tirsdag: Spaghetti med kjøttboller
Serveres frisk salat

Onsdag: Fiskekaker
Serveres med kokte poteter, agurksalat og remulade

Torsdag: Fri

Fredag: Fri

1. – 4. trinn:

I uken som har gått ble formiddagene på tirsdag og onsdag brukt på et opplegg om seksuelle overgrep på barn. Helsesøster styrte opplegget, som var veldig bra, og til tross for at det til tider var litt pinlig og vanskelig så var barna engasjerte og interesserte.

Yngve har tidligere sendt ut informasjon om opplegget som heter «Kroppen min eier jeg». Det er et opplegg rundt fire filmer og barna ble kjent med hva seksuelle overgrep kan være og hva man kan gjøre hvis det skjer med en selv eller andre. I selve opplegget brukes uttrykket «tissen-leker» istedenfor seksuelt overgrep. Ting som tas opp er at barna selv bestemmer over kroppen sin. For eksempel hvis noen vil gi en klem er det lov å si at man ikke vil, vi pratet om at barn kan leke «tissen-leken» med jevnaldrende barn og at det er lov hvis de involverte barna synes at det er greit. Vi har lært om at Norges lover sier at det ikke er lov for voksne eller ungdommer å leke «tissen-leker» med barn og at det er viktig å fortelle hvis det skjer. Det var mye fokus på hvilke trygge voksne barna har rundt seg og som de kan prate med hvis det er noe. Gode og vonde hemmeligheter og hva man gjør hvis noen forteller en vond hemmelighet. Barna ble kjent med alarmtelefonen som man kan ringe hvis man ikke har en trygg voksen å prate med. Jeg vil også poengtere at det ble nevnt at noen ganger må foreldre for eksempel måle tempen på barn og leger må undersøke kroppene deres.

Jeg anbefaler dere å søke opp materiellet og se filmene

I tillegg til dette opplegget har alle vært veldig involvert i «prosjekt mark». Som det kan være i Montessori så skal vi jo, hvis det går, følge elevene og deres interesser og det har vi virkelig gjort denne uken. Det startet med at en elev gravde etter meitemark i friminuttet og nå har vi over 40 marker, muligens bare 2 forskjellige arter, i det gamle akvariet og på uteskolen i dag har vi blant annet funnet mat til dem.

Hvis dere ikke har noen planer for helgen så er vi åpne for 17 nye arter av meitemark!

Her kan dere få hjelp til 10 arter:
https://www.miljolare.no/aktiviteter/land/natur/ln6/meitemark/meitemark.php

God helg!

/Karolina

5. – 7. trinn:

I matematikk skal 5.-7. trinn jobbe med Fibonaccis tallrekke.

I kosmosfagene ble vi ferdige med Eidsvoll-prosjektet og neste uke får barna lov å starte med et egenvalgt prosjekt. Dette blir spennende!

Neste uke blir kroppsøving i 5.-7. flyttet fra tirsdag til onsdag. Da blir det musikk og drama på tirsdag for 5.-7. trinn. På onsdag blir det altså kroppsøving for begge grupper. Vi skal være ute på fotballbanen.  

Fra tirsdag til onsdag er det overnattingsdag for 6.-7. trinn. De er velkommen tilbake til skolen klokken 18.00. Det hadde vært fint om barna har med seg sovepose, pute, laken og toalettsaker. Skolen ordner med noe enkel kveldsmat og frokost. Det blir en vanlig skoledag på onsdag. Det er lov å ta med noe godt, men ikke overdriv. Det blir Yngve og jeg som blir med på overnattingen. Vi gleder oss!

/Wendy. 

 

 

Annet:

* Uke 22 er en klassisk mai-uke med hele to røde dager. Torsdag og fredag er fri!

 

* Det er fortsatt mulig å melde seg på til teaterturen. Send meg en e-post, så holder jeg av buss- og teaterbillett til deg/dere.

 

GOD HELG!

 

Yngve Skarpsno Westby
Rektor
Østre Trysil Montessoriskole
Telefon arb: 951 40 829

Ukebrev uke 20

God dag! Her følger informasjon for uke 20. Det er forholdsvis mange beskjeder denne gangen, så vennligst les nøye.

Meny:

Mandag: Brødskiver
Tirsdag: Taco
Onsdag: Fiskepinner med potetmos og salat
Torsdag: Pastasalat. Serveres med nystekte bagetter
Fredag: Fri

1. – 4. trinn:

Temaet for neste uke er, ikke overraskende, 17. mai! Det blir i det hele tatt fokus på grunnlovsdagen og ymse forberedelser til feiringen.

1. - 2. trinn: Her mangler vi fortsatt bilder til tidslinjer fra flere, så det er fint om vi kan få de inn snarest. Hvis dere ikke får ordnet det, er det fint om dere gir beskjed.

4. – trinn jobber videre med sine individuelle prosjekter.

Det blir ingen gym for 1. – 4. trinn på onsdag grunnet orienteringsdagen. Husk gode uteklær på onsdag!

/Karolina

 

5. – 7. trinn:
Neste uke jobber vi videre med bie-prosjektet. Hva skjer i verden hvis biene dør ut? Hva hvis færre planter blir pollinert? Hvordan kan vi hjelpe biene?

 

Vi jobber også videre med orientering: kartsymboler, karttegning, målestokk, kompass og fra bilde/flyfoto til kart. På onsdag skal vi teste ut alt vi har lært i naturen rundt skolen. Da skal vi nemlig ha orienteringsdag hele dagen. Husk gode uteklær!

I uke 21 skal 7. trinn besøke elevene fra 7. trinn på Trysil montessoriskole i Plassen. Vi ordner med skyss. Datoen kommer!

/ Wendy

Annet:

* «Hold Trysil rent»-aksjonen ble utsatt grunnet vinterens siste krampetrekning. Derfor skal vi i stedet ut og rydde mandag 13. etter lunsj! Da blir det forhåpentligvis rent og pent her til 17. mai.

* Vårrengjøringen fortsetter på tirsdag: Da skal vi koste asfalten og rake plenen på skolen. Vi setter veldig pris på om dere som har raker kan sende disse med barna, siden det viser seg at skolen stiller ganske dårlig på rake-fronten.

* I dag ble fakturaene for frukt og lunsj for mars og april sendt ut (litt forsinket, beklager det). Dersom dere ikke har mottatt denne, vennligst si ifra så fort som mulig.

TEATERTUREN:

Fredag 14. juni er datoen for årets teatertur. Det er kjøpt inn billetter til teaterstykket «Mio, min Mio» på Oslo Nyes scene «Trikkestallen» (Adr: Torshovgt. 33) klokken 18:00.

Det er også booket en opplevelsesdag i og rundt Eidsvollsbygningen tidligere på dagen. Mellom besøket på Eidsvoll og teaterforestillingen blir det selvsagt mulighet til å tusle rundt i hovedstaden og kose seg.

Bussen drar fra skolen klokken 07:30. Merk tidspunktet! Bussen er tilbake cirka klokken 22:30.

Skolens ansatte har planleggingsdag denne dagen, og kommer følgelig ikke til å være med på turen. Vi er derfor avhengige av dere foresatte for å få gjennomført turen. Det er bestilt inn 30 ekstra teaterbilletter, så her er det mulig å reise flere voksne per barn.

Det koster 500 kroner per voksen for buss-, teaterbillett og inngang på Eidsvoll. Dette faktureres sammen med matpengene for mai og juni. Meld fra til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om dere skal være med eller ikke. Skolen dekker turen for elevene.

Dersom dere selv ikke har anledning til å være med, må dere finne en annen voksen som barnet deres kan være med.

 

Til sist en liten oppfordring fra elevrådet: Vær obs på barnas språkbruk. Elevrådet mener det har vært en uheldig utvikling på dette feltet, i alle alderstrinn. Elevrådet rapporterer også om at enkelte elever har YouTube-kanaler hvor det legges ut innhold med mye ufin språkbruk

Hvilke sosiale medier barna har eller ikke har på fritiden skal ikke vi (skolen) legge oss opp i, men vi vil på generelt grunnlag oppfordre til at dere voksne involverer dere i hva som skrives, sies og publiseres i barnas digitale sfære.

Med det ønsker jeg alle en riktig god helg, og ikke minst en aldeles strålende 17. mai!

Med vennlig hilsen

Yngve Skarpsno Westby
Rektor
Østre Trysil Montessoriskole
Telefon arb: 951 40 829

Elevaften

Elevaften arrangeres som vanlig nå på høsten, og datoen er satt til fredag 9.november fra kl 17.00-20.00(pluss opprydding etterpå, siden det er fredag, setter vi pris på om så mange som mulig hjelper til med opprydding). Det er jo slik at vi er litt avhengige av at dere foreldre stiller opp. Dette blir definitift tidenes elevaften, så vi stter pris på all hjelp vi kan få, og skulle gjerne hatt 3-4 foreldre fra 6. -7. klasse som kan være med (så det kan rullere litt). Det trengs også 2-3 kaker som vi kan selge(eleven kan gjerne være med å lage dem hjemme :) ). Send meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med hva dere kan bidra med innen uka er omme, så jeg får satt opp en timeplan.
 
 
//Susanne

Ukebrev uke 21

Uke 21

Da var nok en kort mai-uke omme. Neste uke er, mot normalt, en vaskeekte fullengder på hele fem dager, og her kommer informasjon om det som skjer:

Meny:

Mandag: Risgrøt
Serveres med sukker, kanel og smør.

Tirsdag: Pizza
Toppinger: Vegetar, pepperoni, pølse, tacokjøttdeig og skinke

Onsdag: Fiskelasagne
serveres med salat og nystekte hvitløksbagetter

Torsdag: Falsk pasta carbonara vegetar
Serveres med salat og nystekte rundstykker

Fredag: Ostesmørbrød

1. – 4. trinn:
Fra og med neste uke og frem til sommerferien kommer vi til å jobbe en del med å identifisere planter som vi finner og som finnes i nærmiljøet. I norsk skal vi ha fokus på overskrifter; også her fortsetter vi frem til sommerferien med å jobbe med touch-metoden. I matte skal 1. – 2. bruke PC til å tegne kvadrat, rektangler og sirkler, og 1. – 4. skal jobbe med målinger og desimaltall.

Minner igjen på at de i 1. og 2. skal lage tidslinje over eget liv og trenger bilder.
/Karolina

 

Om det blir fint vær i gym-timene blir det ute-gym på fotballbanen.
/Wendy

 

5. – 7. trinn:
I o-fag-prosjektet skal barna finne ut mer om Norgeshistorien: Hva skjedde på Eidsvoll i 1814?

På torsdag den 25. mai skal 7. trinn elevene fra ØTM på besøk til Trysil Montessoriskole i Plassen. Yngve skal kjøre barna til Plassen kl. 8.30 og barna er tilbake på Østby til vanlig tid. Elevene får mat på skolen i Plassen denne dagen. 

I matematikk skal barna jobbe mye med regnefortellinger (tekstoppgaver i matematikk). 
/Wendy

Kunst og håndverk 1.-4. trinn:

Denne uken her skal vi prøve å få ferdig insektshotellene som vi begynte på i uke 18. Mange har kommet langt i byggingen, og mangler bare å innrede hotellene sine. Etterhvert er planen å sette de opp på egnede steder rundt omkring.

Alex

 

Kodeklubben:

Onsdag 22. mai får vi besøk av «Lær kidsa koding Hedmark». De vil gjerne se hva vi gjør og se om de kan bidra med noe. 

Susanne

 

 

Annet:

* Jeg vil gjerne minne om informasjonen i forrige ukebrev om teaterturen. Samtidig må jeg komme med en liten korrigering: Jeg skrev at ingen fra skolen blir med, men dette stemmer ikke. Susanne blir med på teaterturen som representant fra skolen.

 

GOD (LANG)HELG!

 

Yngve Skarpsno Westby
Rektor
Østre Trysil Montessoriskole
Telefon arb: 951 40 829

Ukebrev uke 44

NB!

Det er ikke svømming neste uke ettersom svenskene har ferie og det er fullt i bassenget på Radisson.

 

Ukebrev uke 44.pdf

 

 

Anna

Ukebrev uke 19

Meny uke 19

Mandag: Semulegrynsgrøt
Serveres med sukker, kanel og smør.

Tirsdag: Lasagne
Serveres med hvitløksbagetter og frisk salat

Onsdag: Laksetaco
Tacokrydret laks i wraps, servert med grønnsaker, salsa og rømme

Torsdag: Tomatsuppe
Serveres med nystekte rundstykker

Fredag: Pizza
Toppinger: Vegetar, peperoni, pølse, tacokjøttdeig og skinke

 

1. – 4. trinn:

Vi fortsetter å utforske og undersøke insektenes verden. Nå har vi også fått inn den flotte boka «Norges humler», så nå har vi mye spennende å kikke på!

 

5. – 7. trinn:
Neste uke skal 5.-7. trinn jobbe videre med orientering i matematikk og nettvettregler i o-fag/norsk. Også får vi besøk av brann og redningsvesen på onsdag. Da kan barna prøve seg på å slokke brann. Det blir en spennende uke! 

 

Kunst og håndverk 1. – 4. trinn:

Denne uken skal vi fortsette med insektshotellene som vi begynte med i forrige uke. Elevene fikk samlet sammen mye kvist og andre materialer fra skogen som vi kan fylle hotellene våre med. Planen for mandagen er at vi skal begynne å spikre sammen selve kassene til hotellet. Om mandagen så skal 4. trinn få undervisning i strikking sammen med Grete Bjørseth.

 

Annet:

* På torsdag er det «Hold Trysil rent»-aksjon. Da skal vi ut og rydde grenda (eller i alle fall skolen og omegn), så det blir rent og pent her til 17. mai.

 

* Tidligere i uka sendte jeg ut en e-post for å kartlegge hvilke elever som er tilstede på 17. mai. Jeg setter pris på om de som ikke har svart kan gjøre det snarlig.

 

* Som tidligere nevnt, kommer helsesøster i løpet av mai til å ha et opplegg med barna om egen kropp, rettigheter og grensesetting. Jeg legger ved et lite informasjonshefte med foreldretips om hvordan snakke med barn om disse temaene.

 

* I disse mai-dager med mang en rød dag, ønsker jeg å minne om at alt fravær skal søkes om på forhånd. Søknader på inntil tre skoledager sendes til kontaktlærer via e-post, mens skolens søknadsskjema benyttes ved alle typer ønsket fravær utover tre skoledager.

I privatskoleloven § 3-13 står det «Når det er forsvarlig, kan skolen gi den enkelte eleven i grunnskolen permisjon i inntil to uker.» Det betyr at eleven ikke har rett til permisjon fra undervisningen, men at skolen kan gi fri dersom det vurderes som forsvarlig.

 

 

Med det ønsker jeg alle en riktig god helg!


Med vennlig hilsen

Yngve Skarpsno Westby
Rektor
Østre Trysil Montessoriskole
Telefon arb: 951 40 829

Hva skjer?

No events at the moment

Ukens Meny

 

Uke 23

Mandag: fløyelsgrøt
Serveres med sukker, kanel og smør.

Tirsdag: Fiskegrateng
Serveres med revne gulerøtter

Onsdag: Amerikanske Pannekaker

Torsdag: Sopp og risgryte
Serveres med salat og nystekte pinnebrød

Fredag: Taco

 

Uke 22

Mandag: Brødskiver

Tirsdag: Spaghetti med kjøttboller
Serveres med frisk salat

Onsdag: Fiskekaker
Serveres med kokte poteter, agurksalat og remulade

Torsdag: Fri

Fredag: Fri